Virussen verwijderen

Uw computer doet raar en uw homebanking start niet meer op ? Of na het online-boeken van uw reis naar Thailand krijgt uw vreemde berichten en wordt U opgebeld door een vreemde Microsoft medewerker die U vraagt om paswoorden? Uw pc is geinfecteerd met een virus, maar geen probleem, C24 lost het probleem op. Wij installeren een professioneel anti-virus programma zodat virussen geen kans op slagen hebben.

Computers herstellen

C24 herstelt computers op een snelle en efficiënte manier, zonder verlies van gegevens. Komt er witte rook uit uw computer ? Of komt er een vervelende tick-tick uit uw computer ? C24 lost het probleem op, wat de oorzaak ook mag zijn.

Laptops herstellen

C24 herstelt uw laptop. U dacht dat uw scherm een touchscreen was en nu is het gebroken? Of uw liefste kind vond het leuk om aan de stroomkabel te trekken en de laptop van de tafel te gooien? Wij herstellen alles, wij vinden voor alles een oplossing.

Gegevens Herstellen

Bij C24 halen wij alle data van uwe kapotte computer en herinstalleren deze op een nieuwe pc. Elke pc bevat honderden foto's en belangrijke documenten, om nog niet te spreken over de emails met uw advokaat met betrekking tot uw scheiding ... Voor iedereen zijn alle gegevens goud waard en C24 zorgt ervoor dat al deze gegevens gevrijwaard bijven.

Managed Services

Een correcte Nederlandse omschrijving bestaat niet, echter het idee is simpel. Wij installeren een klein programmaatje op je pc en als er zich een probleem voordoet, dan worden wij op de hoogte gesteld. Wij contacteren U dan en lossen het probleem voor U op zodat U op uw beide oren kan slapen.

Online Back-Up

C24 zorgt ervoor dat al uw gegevens veilig worden opgeslagen op geencrypteerde servers zodat U zich nooit meer zorgen hoeft te maken over uw foto's of belangrijke documenten. De beveiliging is zo strikt dat U nog sneller op maan zal BBQ'en dan dat U het logarythme van de beveiliging zal kraken.

C24 Shop Geek

Bij C24 kan U het allernieuwste materiaal aan de beste voorwaarden. In de C24 workshop zal een technicus U bijstaan bij de bestelling van uw laptop of PC. Bij ons geen verkopers die vandaag laptops verkopen en gisteren nog bij de droge voeding stonden. Onze techniekers adviseren U en U koopt datgene wat U nodig hebt. Ons advies is goud waard: niet alleen zorgen wij voor onafhankelijk advies, wij zorgen er ook voor dat U de bomen nog ziet in het computer bos. Simple as that. C24, How Quick May I help you?